IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
16:20 | 19 октомври 2018
Обновен: 09:09 | 27 април 2024

Парис и Крис пак отлагат сватбата

Двойката се сгоди в зимен курорт по време на ваканция

По материала работи: Пламен Янков
Парис и Крис пак отлагат сватбата

През януари Парис Хилтън и актьорът Крис Зилка обявиха, че са сгодени. По време на тяхна зимна ваканция в курорт в Аспен гаджето на светската лъвица ѝ направи официално предложение за брак.

 

Оттогава феновете се намират в очакване на новината за тяхната сватба и каква рокля ще избере Парис. Тържественият ден бе планиран за 11 ноември, по-късно бе отложен за неопределено време. „Парис сега има твърде натоварен график: предстои и промотиране на нов аромат и сега не ѝ е до организация на сватба.

 

Тя съвършено не е готова за това“, обяснил източник, близък до звездата пред Daily Mail, цитиран от tialoto.bg. Подобна информация не се хареса на феновете, които смятат, че промяна на датата за такова съдбоносно събитие не е добър знак.

 

Вече дори се прокрадват съмнения, че Парис и Крис нямат чак толкова сериозни отношения, както са ги уверявали по-рано.

 

Други пък вярват, че двамата са толкова сигурни в любовта си, че подобен факт не би променил чувствата им. Така или иначе се говори за сватба, която може да е през май догодина.

Коментари

Новини Варна