IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
21:37 | 15 ноември 2018
Обновен: 10:06 | 27 април 2024

Кортни Кокс се доверява на... личния си гадател

Актрисата взима сериозни решения само с него

По материала работи: Пламен Янков
Кортни Кокс се доверява на... личния си гадател

ортни Кокс си има личен гадател, който ѝ гледа на карти Таро и разчита техните значения. Тя посочва, че гадателят и дава много информация за бъдещето и ѝ помага да взема решения за личния си живот.

 

"Кортни винаги е имала мания да контролира напълно живота си и кариерата си. Но внезапно започна да иска съвети от гадателя. В къщата  ѝ винаги има купчина карти Таро, които чакат да бъдат разчетени", казват източници на американското издание на списание OK!, цитирано от teenproblem.net.

 


Звездата от "Приятели" осъзнала, че работата на гуруто имало успокояващ ефект върху нея и живота ѝ. Подобрил се е и мисловият ѝ процес, затова постоянно искала да ѝ гледат на картите.

 

"Тя се кълне, че е много по-малко стресирана, откакто гуруто присъства в живота ѝ", обяснили източниците. Кокс дори говорила с гадателя за възможността да се направи нова версия на "Приятели".

 

Коментари

Новини Варна