IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
13:30 | 16 декември 2018
Обновен: 06:57 | 21 април 2024

Какво търсихме най-много в Google през 2018?

Вижте какво показват тенденциите в България

По материала работи: Пламен Янков
Какво търсихме най-много в Google през 2018?

Кой не знае Google, кой не го използва всеки ден! Интересно е обаче да разберем какво най-много сме търсили през годината, а сега Google има отговор и на този, сложен на пръв поглед въпрос.
 

Ясно е, че през 2018 година светът беше футбол и съвсем очаквано именно Световното първенство по футбол води класацията за най-популярни спортни събития.
 

В спорта сме се вълнували много от Кубрат Пулев, който оглавяваше класацията за спортни събития, а сега е на второ място. Олимпийските игри, Уимбълдън и турнирът в Австралия са сред останалите търсения за спорт.
 

Сред социалните и икономически теми тази година сме търсили най-много „GDPR“, новини свързани с „Истанбулска конвенция“ и „Турска лира“.
 

Сватбата на Принц Хари и Меган Маркъл е вълнувала и българите и съответно намира място в челната петица за най-търсени събития, а самата Меган Маркъл е и в класацията за най-търсени личности през 2018.
 

Българите са се интересували и коя е Гинка Върбакова, а най-търсена е била информацията за... Весела Нейнски.
 

Относно филмите, сред топ 5 на най-търсените влизат „Дъвка за балончета“ и „Лили рибката“, а в категория „Институции“ на първо място е „авто изпит“, следван от „АПИ пътна обстановка“, „Комисия за защита на личните данни“ и „Агенция по лекарствата“.


Tialoto.bg


200 книги, които всеки трябва да прочете поне веднъж в живота си

5 начина да прекарате празниците, ако сте сами


 

 

 

Коментари

Новини Варна