IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Живот
16:58 | 3 януари 2019
Обновен: 12:08 | 27 април 2024

Мед с чесън топят килограмите

Вълшебен микс, който има много ползи за тялото

По материала работи: Пламен Янков
Мед с чесън топят килограмите

Когато чуем, че нещо помага да отслабнем бързо и лесно и то без особено усилие, сме готови да го опитаме на мига.
 

За съжаление, все още не е открита гениалната формула, която да превръща всички жени във фиданки, докато хапват сладко от дивана, но пък има някои наистина ценни съставки в кухнята ви, които правят чудеса с имунната система, храносмилането, метаболизма и така увеличават горенето на калориите.
 

Докато пиенето на вода на гладно помага за извеждане на токсините, хапването на чесън потопен в мед има много повече ползи за тялото. Тази чутовна комбинация също трябва да се хапва директно след ставане и действа върху следните функции на тялото:
 

- Детоксикация;
 

- Повишаване на имунната система;
 

- Подобряване на перисталтиката;
 

- Повишаване на метаболизма;
 

- Подобряване на отделителната система;
 

- Потискане на апетита.
 

Чесънът е сред най-мощните средства, което не само бори токсините и зарежда тялото с витамини, но заради силния си аромат може да потисне хормона на глада лептин и да ви помогне да поемате по-малко количество храна.
 

Медът също притежава ценни свойства и е пръв заместител на захарта! Той съдържа витамини и минерали, помага да държите кръвната захар в норма и дава сила и енергия на тялото. Медът има немалко калории, но пък засища и комбиниран с чесъна в дълготраен план може да ви помогне значително да редуцирате приема на калории.


Tialoto.bg


Лекува ли се затлъстяването и как?


След празниците сваляме килограми с вълшебна супа (РЕЦЕПТА)

Коментари

Новини Варна