IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
12:02 | 11 февруари 2019
Обновен: 00:39 | 7 април 2024

Отглеждащите птици са секси!

Това показва проучване

По материала работи: Пламен Янков
Отглеждащите птици са секси!

Хората, които отглеждат птица като домашен любимец, са много секси. Това установи ново проучване на марката за кучешка храна - "Ollie", пишат от американското издание на "Cosmopolitan".
 

10% от притежателите на куче отговарят, че са по-привлечени от хората, които притежават птица. Някои големи папагали, живеят по 60-65 години, което прави хората, отглеждащи тези животинки, да изглеждат като стабилни и сериозни личности. Вземането за птица за домашен любимец рядко е просто мерак, като взимането на костенурка, заек или коте, например, защото знаеш, че евентуално трябва да посветиш целия си живот в отглеждането ѝ.
 

Около 500 собственици на куче са взели участие в проучването. 42% от хората, които са обвързани или женени казват, че обичат обичат кучето си повече от всичко, дори от партньорa. 31% пък посочват, че обичат най-много партньора, показва още изследването.
 

33% от участниците казват, че са по-малко привлечени от хора, които отглеждат котка. 70% от необвързаните посочват, че намират за привлекателно, ако човекът, с когото са установили контакт в сайт за запознанства, си е публикувал снимка с куче.
 

Teenproblem.net
 

Четете още: Най-старата птица стана майка на 68 години
 

Коментари

Новини Варна