IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:10 | 19 април 2019
Обновен: 10:10 | 15 април 2024

Седмичен Хороскоп 22 - 28 април 2019 (КОЗИРОГ)

През тази седмица ще бъде добре да проверите и подредите личните си вещи и архиви

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен Хороскоп 22 - 28 април 2019 (КОЗИРОГ)

Ако сте родени под знака на Козирог, тази седмица ще ви развълнуват различни събития или преживявания, които ще имате с хора от различни разстояния. Възможно е пътуване, което ще осъществите с приятели или с роднини. 
 

Възможно е пътуване свързано с посещение или престой свързани с кратък престой (например за почивните дни). Като цяло седмицата вещае позитивни за вас събития и преживявания свързани с хора от друг град или държава. 
 

Избягвайте обаче напрежение в отношенията си. Вие няма да спечелите нищо от едно противопоставяне или налагане на вашата воля. 
 

През тази седмица отделете време да прецените по-добре някои ваши познанства и отношения. Бъдете решителни в желанието си да се разделите с тези, които ви пречат или влияят негативно. В други случаи поговорете откровено с тези, с които имате някакви несъгласия. 
 

Това може да бъде една благоприятна седмица за развитие на имотни дела, промени свързани с жилище или селски имот и др. Успехи могат да имат тези от вас, които се занимават с покупки или с продажби. 
 

През тази седмица ще бъде добре да проверите и подредите личните си вещи и архиви.
 

Жените ще преживеят динамична седмица, тъй като ще имат контакт с много нови хора. Мъжете могат да се разделят с някои стари приятели поради различни причини. 

Коментари

Новини Варна