IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
09:20 | 16 май 2019
Обновен: 03:44 | 10 април 2024

Знаци, че връзката Ви преминава на следващ етап

Не искате да прекарвате нощите разделени

По материала работи: Пламен Янков
Знаци, че връзката Ви преминава на следващ етап

Всяка нова връзка започва по различен начин. С някои партньори се усещаме още в самото начало, с други ни трябва време, а с трети – твърде бързо разбираме, че нямаме химия. Az-jenata посочва знаците, които могат да ви подскажат, че преминавате на следващо ниво:


Имате безкрайни теми, на които да разговаряте


Може да имате привличане към някого, но с времето да се окаже, че почти нямате допирни точки. От друга страна, знак че взаимоотношенията ви преминават на следващ етап е фактът, че с любимия човек може да разговаряте продължително време на теми, които ви вълнуват, разговорите ви са приятни. Това показва и доколко вие сте съвместими един с друг.


Имате си ваши шеги и се чувствате като най-добри приятели


Може би всеки би искал в лицето на партньора си да вижда и най-добър приятел. Когато с човека до себе си сте склонни да споделяте всичко от ежедневния живот, дори и когато сте на разстояние, умеете да се шегувате по ваш си начин, усещате силна връзка помежду ви, това е ясен знак, че връзката ви се движи в правилна посока.


Според проучване, направено от Университета във Ванкувър, двойките, които смятат, че половинката им е най-добрият им приятел, имат по-високи нива на щастие и удовлетворение в сравнение с тези, които не са толкова близки.


Смятате, че неговите/нейните досадни навици са сладки


Всеки има своите лоши навици и няма как да не разкрием своите или да не забележим тези на партньора ни. Ако искаме да създадем дълготрайна връзка не бива да забравяме за компромисите. Приемането и дори намирането за забавни досадните навици на половинката ни е ясен знак за взаимоотношения, които се развиват.


В дома му/ѝ има ваши вещи


Когато една връзка напредва е съвсем нормално в дома на партньора ви да има ваши вещи като бельо, четка за зъби и т. н. Малкият акт на оставянето им може да има много дълбоко символично значение. Може да не означава непременно, че планирате да заживеете под един покрив, но е показател, че взаимоотношенията ви са нещо повече от секс.


Не искате да прекарвате нощите разделени


Да прекарваш всяка нощ в прегръдките на любимия човек е прекрасно. Докато връзката се развива и все още не сте заживели заедно, разделите вечер ви карат да се чувствате тъжни.


Според проучвания, двойките, които са свикнали да прекарват по-голямата част от времето си заедно, могат да страдат от тревожност от раздяла, когато трябва да се разделят по някаква причина. Също така може да страдат от лека депресия и безсъние.


Четете още: Защо се успиваме сутрин
 

Коментари

Новини Варна