IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
13:44 | 22 май 2019
Обновен: 06:22 | 24 април 2024

Близнаците тепърва ще жънат успехите на годината

Какво очаква представителите на тази зодия до края на 2019 г.

По материала работи: manager
Близнаците тепърва ще жънат успехите на годината

Започна периодът на Близнаците

 

Близнаците са двойнствена натура и е особено трудно да се проникне до истинската им дълбочина. Човекът Близнак често се представя за друг и логично изглежда различен от това, което е всъщност. Той притежава ум, хитрост, дипломатичност, рафинираност. Днес може да бъде възторжен и възхитен, утре студен, днес да обещава, а утре вече да е забравил за обещанията си.

 

Представителите на зодията притежават нещо непостоянно, летливо, могат да танцуват на две сватби едновременно, дори слушат само с половин ухо.

 

Добри оратори са и притежават дар слово, имат толкова разностранни интереси от всевъзможни области на живота и културата, че може и да ви се завие свят, ако решите да следвате шеметните им скорости и завои, изненадващите промени.

 

Ако пък случайно решите да спорите с представители на тази зодия, може да бъдете сигурни, че няма смисъл. Характерни за тях са бързият ум, умението да се ориентират светкавично във всяка ситуация, бързите и гъвкави мисли, красноречието и неслучайната им слава на добри психолози.

 

Жизнената енергия на Близнаците е повече умствена, отколкото физическа, затова от тях се изисква да се грижат за образованието си, какво ги очаква до края на 2019 година, обаче? Вижте сами:

 

Месечен хороскоп за юни 2019

 

Близнаци през месец май 2019 година

 

През май е възможно да се почувствате изморени, а някои от Вас дори песимистично настроени. Многото емоции, през които сте преминали през изминалите месеци са Ви дошли в повече. Не се отпускайте! Предстои Ви много работа и тепърва ще жънете успехите на годината. Погрижете се за здравето си и преодолейте пролетната умора с разходки на чист въздух и контакти с природата и близки хора. Обърнете внимание и на родителите си.

 

Близнаци през месец юни 2019 година

 

Месецът е много успешен. Енергията, оптимизмът и въодушевлението Ви започват да се възвръщат. В работата Ви всичко става така както бихте искали, а у дома цари мир и спокойствие. Много от Вас ще възстановят стари партньорства и дружби и ще реализират отдавна позабравени планове. Семейството и дома ще станат някак по-значими и дори по-важни от кариерата през този месец, особено в третото десетдневие. Несемейните ще започнат да мечтаят за брак и семеен уют.

 

Близнаци през месец юли 2019 година

 

Месец юли на 2019 година ще бъде съдбовен за Близнаците. Много от тях ще получат награди, други признание от шефове или издигане в кариерата. Възможни са и печалби от игри или получаване на наследство, на което въобще не сте се надявали. Каквото и да Ви се случи, споделете го с най-близките си заедно с радостта и щастието от успехите си. Само така те ще бъдат значими за Вас и за в бъдеще и ще Ви помогнат да продължите напред и нагоре. Този месец може да даде голям тласък на бъдещото Ви развитие ако не изиграете лошо картите си и не се възгордеете прекалено.

 

Близнаци през месец август 2019 година

 

През този месец си дайте почивка, защото я заслужавате. Прекарайте отпуската си със стари и верни приятели и се отпуснете поне за седмица- две. Обърнете внимание и на децата и любимия човек. В края на месеца ще получите възможност, вече отпочинали за  да довършите  вече започнат проект, в който дори  не сте вярвали.

 

Близнаци през месец септември 2019 година

 

През този месец ще работите много. Нужна Ви е мобилизация и концентрация за да не допускате грешки, които могат да имат неприятни последици. Внимавайте при работа с документи, особено след 19 септември. Този период не е подходящ за сключване на нови договори и сделки, но няма проблем за довършване на вече започнати такива.

 

Близнаци през месец октомври 2019 година

 

Месецът ще бъде доста напрегнат и е необходимо сами да създадете равновесие между личните ангажименти и служебните задължение за да успеете да се справите. Същевременно октомври  ще бъде много добър за създаване на трайни любовни връзки. Тези от представителите на зодията, които са били самотни до този момент имат шанса да срещнат любовта на живота си, но само ако залисани от служебните си ангажименти не останат слепи за нея и не я пропуснат.

 

Близнаци през месец ноември 2019 година

 

Този месец ще започнете да усещате вече плодовете на своята упоритост. Нужно е обаче да промените малко стила си на поведение . Успехите не бива да Ви карат да се възгордявате и да забравяте от къде сте започнали.  Възможни са конфликти с колеги , за които да станете причина неволно. Важно е да запазите самообладание и да успеете да реагирате адекватно и бързо на създалата се ситуация.

 

Близнаци през месец декември 2019 година

 

През целият месец декември  ще бъдете настроени празнично. Въпреки това ще имате огромна енергия за работа, силна концентрация и необикновен подход на действие. Добре е да ги използвате.  В желанието си да зарадвате близките  си с подаръци, е възможно да  похарчите доста пари и да  загубите доста време по магазините. Това може да  Ви изтощи и да помрачи така очакваните празници.

 

от интернет

Коментари

Новини Варна