Не я питайте това на първа среща
Дамите могат да ви отрежат, ако задавате някои неудобни въпроси
Публикувана: 26 May 2019 | 8:59

Има граници, които просто не бива да бъдат прекрачвани. По време на първа среща Вие не познавате жената, която стои пред вас освен ако не притежавате ясновидски умения. За тези мъже, които не могат да разгадаят езика на тялото Tialoto.bg посочва 5 въпроса, които НИКОГА не бива да бъдат зададени на първа среща:
 

Разкажи ми за миналото си
 

Разбира се, познавате се от 10 минути, защо пък да не си изпее цялата история. Подобен въпрос за жените не е проява на интерес, а по-скоро им сигнализира, че не знаете как да продължите разговора. Или пък показва липса на тактичност от ваша страна. За всеки случай – не очаквайте подробен и съдържателен отговор.
 

Искаш ли да имаш деца?
 

Първата среща е начин да опознаеш човека срещу себе си. Но това не означава да го засипваш с тежката артилерия въпроси, които обикновено си задават хора във връзка или поне добри приятели.
 

Какви са твоите сексуални фантазии?
 

Агресивните сексуални намеци не са окей за първа среща. Тя може да не се чувства комфортно да говори по темата с непознат, дори потенциално вие да сте човекът, с когото би могла да ги реализира. Питайки я това, вие я карате да си мисли, че искате просто да спи с вас и нищо повече.
 

Колко изкарваш?
 

Въпрос, който не се задава на първа среща без значение от пола. Това си е нейна работа. Вие как бихте се почувствали, ако ви го зададат на вас?
 

За какво съжаляваш най-много в живота си?
 

Прекалено личен въпрос за първа среща, който вероятно върви с емоционален багаж, който тя няма да иска да изсипе. Вие бихте ли си признали за какво съжалявате най-много в живота си?
 

Феминистка ли си?
 

Всеки човек трябва да е феминист, защото заслужава равноправие в работата, в разпределянето на отговорностите и никой не трябва да бъде съден за всеки свой избор. Питайки я това, е все едно да я питате, дали се нуждае от въздух, за да диша.
 

Четете още: Пет признака, че не сте готови за обвързване

Коментари ( 0 )