IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
21:10 | 20 юни 2019
Обновен: 07:18 | 26 април 2024

Принц Хари бил влюбен в Дженифър Анистън?

Актрисата знаела за чувствата му, твърди Иън Халперин

По материала работи: Слав Велев
Принц Хари бил влюбен в Дженифър Анистън?

Принц Хари си падал по Дженифър Анистън преди да се обвърже с Меган Маркъл. Това твърди британският журналист, блогър и биограф Иън Халперин. В новата си книга, посветена на актрисата, той разкрива пикантни подробности от нейния живот.

 

Авторът посочва, че по-малкият син на покойната лейди Даяна харесвал Анистън от години. Той неведнъж споделял с приятели, че тя е много красива и определено има качества на принцеса.

 

Според Халперин, Хари бил само на 24, когато започнал да се увлича от актрисата, станала известна с участието си в „Приятели“. През 2009 г. той дори успял да намери телефонния ѝ номер, след което ѝ звъннал без никакви притеснения, защото тя вече била разделена с Брад Пит.

 

„Той казал на близка приятелка, че Джен е любимата му актриса и има номера ѝ. Изпращал ѝ е съобщения и емотикони. Един източник ми каза, че Джен е била наясно с чувствата на Хари, но не искала да се вижда с него, заради разликата във възрастта“, разказва блогърът.

 

Иън Халперин подготвя и биографичен филм за холивудската звезда, която наскоро стана на 50. Не е ясно дали в него ще влезе и историята с херцога на Съсекс, който вече е женен и има едно дете.

 

Говорителят на Дженифър Анистън отрече твърденията за принц Хари и актрисата. Журналистът обаче е категоричен, че всичко, което е написал в книгата, не е измислено.

 

Dnes.bg

 

 

Коментари

Новини Варна