IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
00:05 | 19 юли 2019
Обновен: 19:01 | 27 април 2024

Седмичен хороскоп за 22 - 28 юли 2019 (ЛЪВ)

Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване със семейството или с любимия човек

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп за 22 - 28 юли 2019 (ЛЪВ)

Ако сте родени под знака на Лъв, пред е седмица, в която ще търсите разрешение на проблеми от битов или имуществен характер. В повечето случаи ще разчитате на помощта на други хора (по-специално на мъж), но изборът ви може да се окаже погрешен.

 

През седмицата избягвайте да купувате вещи от други хора или да давате такива под наем, за временна употреба. Това, което е ценно за вас го съхранете през тази седмица от инциденти или повреда.

 

Тази седмица ще ви срещне с най-различни хора, които ще споделят с вас интересни преживявания от живота си или познания за неща, които са били непознати досега за вас.

 

Добро развитие през седмицата ще имат любовните отношения с партньор, който живее в друго населено място. Това особено важи в случаите ако партньора ви е роден под знака на Козирог, Телец или Дева.

 

Тази седмица ще бъде благоприятна за пътуване със семейството или с любимия човек.

 

През тези седем дни ще бъдете съпричастни към събитията в семейството на ваш роднина или приятел от мъжки пол. Възможен е годеж или сватба, на които ще присъствате като роднини (приятели) от страна на младоженеца.

 

Колкото и сложни да изглеждат някои финансови ситуации в дома ви, през тази седмица ще имате възможност да постигнете благоприятно за вас развитие или разрешение на паричен проблем. Това особено важи за финансови документи и договори.

Коментари

Новини Варна