IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
00:04 | 19 юли 2019
Обновен: 04:17 | 24 април 2024

Седмичен хороскоп за 22 - 28 юли 2019 (РАК)

Тази седмица е наситена с ангажименти

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп за 22 - 28 юли 2019 (РАК)

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще имате повод да се завърнете към минали преживявания с жена, която може да е ваша родственица или приятелка. Спомените ви от общите ви преживявания с нея могат да са свързани с различни емоции: и положителни, и негативни. Всичко зависи от причината за подобно завръщане  в миналото ви.

 

През седмицата ще имате различни предварително организирани ангажименти с жена, които ще са свързани с вече започнати действия, касаещи вашия семеен или професионален живот.

 

През тази седмица от вас ще се изиска по-внимателна работа с клиенти или с хора извън вашия колектив.

 

Възможни са опити за злепоставяне, предизвикване на умишлени неприятности и проблеми и други негативни въздействия.

 

Ако получите предложение за нова работа или бизнес, не бързайте да се въодушевявате от добрите страни на тази оферта, тъй като действителността вероятно е съвсем друга.

 

Тази седмица ще зарадва мнозина с новина свързана с бременност или с раждането на дете.

 

Момичетата в семейството ви ще са повод за емоционални преживявания или събирания.

 

Не всичко обаче ще е безоблачно в дома ви и вс емейните ви отношения. Възникването или развитието на неприятности или сложна ситуация може да излезе извън контрол и да ви противопостави с други роднини. Няма да сте в най-добрата си позиция да спечелите "тази битка", затова обмислете добре своите думи, решения и ходове в тази ситуация.

Коментари

Новини Варна