IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:02 | 19 юли 2019
Обновен: 04:17 | 24 април 2024

Седмичен хороскоп за 22 - 28 юли 2019 (ТЕЛЕЦ)

През тази седмица ще бъде важно да не се поддавате на внушения или "добронамерени съвети"

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп за 22 - 28 юли 2019 (ТЕЛЕЦ)

Ако сте родени под знака на Телец, пред вас е седмица на разплитане на объркани проблеми и ситуации в семейството. Преди всичко те ще бъдат свързани с някакви тайни, несподелени (прикрити поради страх или друга причина) действия. В някои случаи тези сложни ситуации ще имат връзка с изневяра, с липса на интимност или комуникация между партньорите в брака. Хубавото е, че с каквото и да е свързана тази обърканост в семейния ви живот или в дома ви, ще има разрешение. Ще има светлина, към която ще трябва сами да намерите интуитивно пътека.

 

През тази седмица ще бъде важно да не се поддавате на внушения или "добронамерени съвети" от страна на хора с лош житейски опит или объркан собствен личен живот.

 

През седмицата паричните ви дела ще бъдат причина за напрежение и спорове в дома ви, тъй като всеки ще има свои лични финансови потребности, но приоритет са някои плащания из адължения в момента. Опитайте се да разговаряте спокойно и да намерите компромисен вариант за да удовлетворите донякъде нуждите на всеки член на семейството ви.

 

По-сложен може да се окаже любовният живот на тези от вас, които не са семейни. Раздвоението между двама партньора, (единият, който отдавна трябва да е в миналото ви и другият, който трябва да получи своя шанс) ще бъде голям емоционален товар за вас. Тези представители на Телец, които са без партньор в живота, нека се насладят на свободата си през тази седмица. И вашето време за щастие ще дойде...

 

През седмицата не се паникьосвайте от лошите новини за други хора, защото те ще са свързани с динамични събития, с неочаквани обрати.

Коментари

Новини Варна