IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:07 | 19 юли 2019
Обновен: 04:17 | 24 април 2024

Седмичен хороскоп за 22 - 28 юли 2019 (ВЕЗНИ)

Пред вас е една благоприятна седмица за любовни преживявания

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп за 22 - 28 юли 2019 (ВЕЗНИ)

Ако сте родени под знака на Везни, пред вас е една благоприятна седмица за любовни преживявания, за нови познанства и среши. Използвайте това благоприятно време за развитие на вече създадена романтична връзка.

 

Предстоят ви срещи с нови хора, но не всеки от тях ще е създаде приятно впечатление у вас.

 

Възможно е да приемете гости в дома си и да ви се наложи да изслушате оплакванията на някой, което ще бъде досадно и уморително за вас.

 

Тази седмица вещае раздяла, която ще преживеете емоционално. Едно такова събитие ще ви предизвика да размишлявате относно вече познати житейски истини.

 

Тази седмица е възможно да имате съновидения свързани с починали хора или да посетите гробищен парк по някаква причина.

 

Седмицата ще бъде благоприятна за обмисляне на бъдещи промени. През тези седем дни може да вземете важни решения или да приключите с един юридически казус.

 

През този период ще ви бъдат дадени различни шансове, които ще касаят личния ви живот. Разбира се, всичко ще зависи от вашата готовност да ги приемете, без да се опитвате да ги променяте според вашите желания.

 

Жените Везни ще имат обща дейност, занимания или подготовка за важно събитие свързано с мъж (мъже).

 

Мъжете Везни ще преживеят седмица, в която почти нито един предварително планиран ангажимент, няма да се реализира според очакванията им. Възможни са допълнителни нови ситуации, които ще възникнат впоследствие.

Коментари

Новини Варна