IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
10:07 | 10 септември 2019
Обновен: 13:50 | 15 април 2024

Пиле салса

Време на приготвяне: 60 мин, Порции: 4

По материала работи: Слав Велев
Пиле салса

Продукти:

4 бр пилешки гърди

4 чаени лъжици готов микс от подправки (мексикански)

1 чаша готов сос салса

1 чаша настъргано сирене чедър

2 супени лъжици заквасена сметана

 

Приготвяне:

Загрейте фурната на 190 градуса. Поставете пилешкото в намазнена тава за печене. Поръсете с подправките. Разпръснете салсата около пилешките гърди. Печете за около 35 минути или докато пилето стане меко и полуготово. След това поръсете с чедъра и печете за още 5-6 минути, докато се разтопи.

 

az-jenata.bg

Четете още: Пикантна доматена супа със скариди и чоризо

Коментари

Новини Варна