IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
19:39 | 22 септември 2019
Обновен: 20:29 | 21 април 2024

3 знака, че в твоята връзка няма любов

Понякога можем да объркаме любовта със силното привличане

По материала работи: Деян Михайлов
3 знака, че в твоята връзка няма любов

Понякога можем да объркаме любовта със силното привличане. Да се заблудим, че страстта ще прерасне в сериозни отношения, които ще излязат извън рамката на сексуалните. 

Всеки веднъж в живота си има връзка, която се гради не на любовта, а на общи симпатии и приятно прекаранoто време заедно, предимно в леглото...
Има някои сигнали в отношения с партньора, които ще ви насочат дали тази връзка заслужава да влагате в нея силни емоции и вяра, че нещата между вас ще се получат или е по-добре да я премете и изживеете такава, каквато е! 

 

Това разбира се е отношението ви към секса! 


Не само вашето, но и това на партньора ви. Ако и двамата поставяте сексът на първо място по между си и това е всичко, което ви свързва, то може би сте предимно интимни партньори. Важно вие да си дадете сметка дали това е връзката, от която имате нужда и дали само сексът ви е достатъчен. 

 

Споделяте ли общи интереси?

Един от сигналите, че отношения ви стават сериозни е този на общото споделяне. Ако се интересувате все повече един от друг, то това значи, че започвате да хлътвате. Ако обаче след всяка среща прекарана в целувки и милувки, забравяте да опознаете и личността освен тялото ѝ, то тогава връзката ви се нуждае и от повече романтика, а любовта е на заден план. 


Как прекарвате време си заедно? 


Времето прекарано с партньора влияе много върху отношенията ви. Ако излизате предимно на места, където няма много хора и често се усамотявате, криете връзката си и не познавате неговите приятели, нито той вашите, това означава, че в тази връзка няма любов. Ако имате сериозни намерение един към друг, можете да правите много интересни неща заедно. Да мечтаете заедно, да ходите на кино и да се срещате с други двойки. Това сближава и подпомага стабилността на връзката.

actualno.com

Коментари

Новини Варна