IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
00:00 | 7 октомври 2019
Обновен: 14:10 | 16 април 2024

Годишен хороскоп за 2020 г. - РИБИ

Любовните ви отношения ще бъдат предимно мирни и стабилни

По материала работи: manager
Годишен хороскоп за 2020 г. - РИБИ

Хороскопът за 2020г. предрича на Рибите много възможности, които значително ще подобрят тяхната интуиция. Хората, родени под този воден знак, управляван от Юпитер и Нептун, обикновено са твърде нерешителни, дори и за малките неща. Следователно 2020 г. може да представлява важен период за тях, тъй като ще им позволи да работят усилено върху тази тяхна слабост.

 

От януари до март, Рибите ще се насладят на голяма вълна от творчество, която ще им бъде донесена от Нептун във Водолей. Може да се възползвате от нея не само през свободното си време, но и по време на работата си. В частност, ще се справяте много добре с работата в екип, където вашето практическо мислене ще бъде оценено. Любовните ви отношения ще бъдат предимно мирни и стабилни през този период.

 

С настъпването на пролетта, ще трябва да напуснете света на фантазиите и да се върнете към реалността. Вашият хороскоп разкрива някои неочаквани финансови проблеми, които ще изискват от вас да работите упорито, а може би дори извънредно. Перфектната награда за вас ще бъдат хармоничните взаимоотношения, особено с вашето семейство и приятели. Що се отнася до любовта, Рибите могат да срещнат незначителни изпитания, причинени от положението на Уран в Телец. Няма обаче проблем, който да не може да бъде решен с открита и честна комуникация.

 

Лятото на 2020 г. няма да бъде най-щастливото време за Рибите. Поради влиянието на Сатурн в знака на Рибите, вашата свръхчувствителност ше бъде изострена, така че дори и най-малкият проблем ще бъде достатъчен, за да се сринете като къщичка от карти. Трябва да балансирате настроението си чрез различни физически дейности, като например бягане или ходене. Опитайте се да включите партньора си в тях, може би с помощта на активна почивка за двама.

 

През последните няколко месеца на тази година, вашият хороскоп вероятно ще ви донесе няколко възможности за работа. Ако смятате, че кариерата ви трябва да тръгне в друга посока, вие наистина ще имате възможността да сторите това. Ако нямате половинка, звездите ще спомогнат за запознанството ви с интересна личност, която определено ще хване окото ви. Ако покажете своята истинска същност, е напълно възможно, това обикновено запознанство да прерасне в една сериозна връзка.

 

Коментари

Новини Варна