IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
00:00 | 7 октомври 2019
Обновен: 10:18 | 15 април 2024

Годишен хороскоп за 2020 г. - СКОРПИОН

Хороскопът на зодия Скорпион за 2020 година ще изглежда като влакче в увеселителен парк

По материала работи: manager
Годишен хороскоп за 2020 г. - СКОРПИОН

Поради силното влияние на Сатурн, хороскопът на зодия Скорпион за 2020 година ще изглежда като влакче в увеселителен парк – стремително ще върви ту нагоре, ту надолу. Хората, родени под този воден знак, управляван от Марс, обикновено са много различни, което означава, че сред тях има както много добри хора, така и хора с по-тежък характер. Общото между повечето от тях е, че имат силна воля и ясна представа за това, което искат.

 

От януари до март 2020 г., Скорпионите няма да се чувстват комфортно в компанията на другите хора, включително и техните приятели, партньори и членове на семейството. Поради негативните мисли и промените, които ще имате в живота, ще се чувствате раздразнени дори от най-малките проблеми, с които се сблъсквате. В този период избягвайте промените, като например, създаването на компания, инвестирането в нов проект или смяната на работното място.

 

С настъпването на пролетта, ситуацията ще се подобрява. Всичките ви проблеми ще изчезнат и като следствие вашият ум отново ще се проясни. Хороскопът ви съветва да използвате този период за личностен, умствен и дори професионален растеж. Точно сега можете напълно да се доверите на интуицията си, за да извлечете максимума от всяка възможност. Ще бъдете особено успешни, работейки в екип, където ще се проявите като един способен лидер.

 

Лятото ще бъде идеалното време да работите върху връзките си, особено това касае личните и романтичните връзки. По това време, Скорпионите и техните половинки ще имат възможност да се споразумеят за всичко без проблем, което като следствие ще събуди тяхната чувственост. Според хороскопа, няма да имате неприятни изненади на работното място, така че можете спокойно да предприемете едно романтично пътуване, ако това е нещото, за което копнеете.

 

Есента и края на 2020 г. ще бъде най-радостният период за всеки един Скорпиони. Въпреки студа навън, в живота ви ще се появи нов интересен човек, който ще внесе искра в ежедневието ви. Ако си падате по някого от дълго време, сега е моментът да действате. В течение на годината сте придобили много сила и постоянство, с чиято помощ сега може да получите любовта, за която винаги сте мечтали.

Коментари

Новини Варна