IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
00:00 | 7 октомври 2019
Обновен: 02:56 | 24 април 2024

Годишен хороскоп за 2020 г. - ВЕЗНИ

Това ще бъде много силна и успешна година за вашите семейни планове

По материала работи: manager
Годишен хороскоп за 2020 г. - ВЕЗНИ

2020 година, за вас скъпи Везни, ще се запомни с една голяма промяна в живота на дете или внуче. Образно казано това може да бъде свързано с край на един етап от тяхното развитие и начало на нов, като начало на обучение в детска градина, нова степен на образование, създаване на семейство, преместване в друг град или държава и други. 


Това не е най-добрата година за зачеване на дете, но ако това се случи бъдете предпазливи за бременността си и следвайте стриктно съветите на личния си лекар. 


За порасналите деца на родителите Везни, 2020 година може да бъде начало на един самостоятелен начин на живот извън дома на родителите. 


През тази година във важните си финансови, материални и имуществени дела, разчитайте основно на себе си. Очакванията ви за някаква помощ от страна на приятели, може да ви донесе голямо разочарование, а в някои случаи дори да бъде повод за неприятен конфликт. 


През 2020 година може да се надявате на добри и перспективни възможности за професионално развитие, за постигане на реални успехи в собствен бизнес. 


С по-голяма лекота през годината ще постигнете повишение на доходите си. Ще може да си осигурите допълнителни източници на финансови приходи. 


През годината ще имате важни ползотворни за вас финансови отношения с хора родени под знака на Козирог, Телец или Дева. 


2020 година може да ви натовари с професионалните проблеми на мъж от семейството ви: баща, брат, зет, син или съпруг. Какво развитие ще имат тези проблеми ще зависи от индивидуалния хороскоп на съответният човек.  


През тази година неочаквано ще ви изненада сериозен здравословен проблем на мъж от семейството, който може да бъде ваш баща, дядо, чичо или съпруг. 


През годината ще имате по-големи и понякога натоварващи ви финансови разходи (като в някои случаи дори може да вземете банков кредит или ипотека). Моят съвет е да внимавате при подписването на финансови документи и внимателно да се вглеждате в клаузи по договор от финансов характер. 


2020 година може да бъде запомнена с получаване на права върху собственост, която досега е била притежание на ваши родители, баба и дядо, или роднини от страна на брачния ви партньор. 


През годината добро развитие ще имат ваши планове от материален или имуществен характер са хора родени под знака на Водолей, Везни или Близнаци. 


Тези от вас, които ще се ангажират със съдебно дело от имуществен характер ще могат да разчитат на успех. 


2020 година ще бъде проблематично време за развитие на ваши планове и отношения свързани с чужбина. Ако сте ангажирани с такива, то ще възникнат различни забавяния или ще се преживеят неочаквани стресови ситуации. 


През 2020 година ще бъдете поканени поне на една сватба, която ще изиска предварителна подготовка от ваша страна преди да отидете на сватбеното тържество. 


Това ще бъде много силна и успешна година за вашите семейни планове, тъй като различни обстоятелства ще спомогнат тяхната реализация. Това ще бъде благоприятна година за брак с партньор, който е роден под знака на Рак, Скорпион или Риби. 


През 2020 година ще осъществите едно пътуване, което първоначално ще бъде в плановете на ваши приятели, на вашата майка, сестра или друга роднина от женски пол. Може да очаквате приятни емоции и преживявания, което не означава че трябва да бъдете невнимателни или самоуверени по време на пътуване. 


За съжаление през 2020-та година любовният живот на Везните ще бъде поставен на изпитание, поради интриги свързани с любовната ви връзка, изневяра от страна на партньора ви или друга злонамерена намеса на външни хора във вашите отношения. 


2020 ще бъде много ползотворна и успешна за кариерата на жените Везни, независимо от тяхната възраст. През тази година може да започнете нова работа, да постигнете призвание, там където работите в момента, да започнете нов бизнес, или да се зарадвате на важни резултати в бизнес, който вече притежавате.


Професионалните ви отношения с жени в повечето случаи ще ви бъдат от полза и ще са в основата на някои важни ваши успехи.  


2020-а ще бъде знакова за любовния живот на жените Везни, особено за тези които са в търсене на своята половинка, на своя бъдещ брачен партньор.  


Мъжете от този зодиакален знак да бъдат внимателни с всяко здравословно неразположение и да не игнорират думите и съветите на личния си лекар. 

 

от astro.velida.net

Коментари

Новини Варна