IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:00 | 7 октомври 2019
Обновен: 14:36 | 25 април 2024

Годишен хороскоп за 2020 г. - ВОДОЛЕЙ

Мислете за себе си

По материала работи: manager
Годишен хороскоп за 2020 г. - ВОДОЛЕЙ

Хората, родени под този въздушен знак, са под влиянието на две планети - Сатурн и Уран, които им дават много гъвкав, но същевременно твърд характер. Те рядко избират една и съща посока с основната маса хора и чувстват силна нужда да помагат на другите. Тази тяхна особеност оказва влияние и върху хороскопа им за 2020 г., който предрича, че Водолеите активно ще помагат на другите.

 

Имайте предвид обаче, че това може да ви се отрази неблагоприятно, особено през първите месеци на 2020 г., когато ще бъдете прекалено грижовни под влиянието на Юпитер в Козирог. Не всеки човек ще се зарадва някой да се намесва в живота му, независимо колко добри са вашите намерения. С намесата си можете да унищожите взаимоотношенията ви. Ето защо, хороскопът ви препоръчва да мислите за себе си и да се опитате да укрепите приятелствата и романтичните си връзки, като прекарвате повече време с близките си в спокойна и релаксираща обстановка.

 

С настъпването на пролетните месеци, вашите комуникативни способности ще излязат на преден план. От гледна точка на кариерата, Водолеите ще се справят добре с работата в екип, където техните ораторски умения и уникалната им гледна точка ще спомогнат за предотвратяването на редица проблеми. Ще използвате тези силни страни, и когато общувате с партньора си. Според хороскопа, някои неразрешени стари конфликти могат да излезнат на повърхността, но няма да имате проблеми с тяхното преодоляване.

 

Ако досега сте мислили, че хаосът царува в живота ви, ще останете доволни от това, че лятото, в частност позицията на Юпитер в Дева, ще ви даде необходимите организационни умения, за да подредите живота си. Единственото нещо, което може да попречи на вашия напредък, е свръхчувствителността, която имате. Предприемането на едно пътуване със семейството или партньора ви, най-вече на някое ново място, ще ви отвлече от негативните емоции.

 

През есента и зимата, Водолеите ще почувстват нуждата да оценят и преосмислят връзките си, в това число и интимните си връзки. Затова, дългите разговори за бъдещето ще бъдат в реда на нещата. Ще бъде полезно да инвестирате енергия и в работната сфера - може да имате интересна възможност за кариерно развитие. Също така трябва да контролирате и прекомерните си разходи, в противен случай може да загубите своите спестявания поради неочаквани разходи към края на 2020 година.

Коментари

Новини Варна