IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
00:00 | 7 октомври 2019
Обновен: 14:12 | 17 април 2024

Годишен хороскоп за 2020 година - ДЕВА

През тази година като цяло трябва да бъдете внимателни с финансовите си ресурси

По материала работи: manager
Годишен хороскоп за 2020 година - ДЕВА

Ако сте родени под знака на Дева, 2020 година ще бъде запомнена с планирането и реализирането на една крупна придобивка, която може да бъде в полза на мъж от вашето семейство (син, съпруг, брат, баща) или вие да получите такава благодарение на такава личност.  


През тази година като цяло трябва да бъдете внимателни с финансовите си ресурси, тъй като в голяма степен личният ви и семеен бюджет ще зависи от приходите и разходите на останалите членове на вашето семейство. Именно разходи свързани с ваши роднини могат да са в основата на различни неприятности или затруднения. 


През годината ще възникне необходимост от разход за дома свързан с неочакван ремонт. 


През тази година ще имате повече интересни и ползотворни за вас контакти с по-млади хора, което в енергиен план ще бъде позитивно и зареждащо ви. 


Ако имате дете родено под знака на Овен, Лъв или Стрелец, през тази година ще имате повече ангажименти, посещения в различни институции или ще заживеете в различни домове. 


2020 година вещае различни стресови ситуации свързани с дете, което може да бъде ваше собствено, но също така може да е от кръга на близките ви приятели или роднини. 


През 2020-та ще ви се наложи да отложите едно пътуване, но пък ще възникне необходимост да пътувате на друго място с по-дълготрайно отсъствие от планираното. 


През годината бъдете внимателни и защитете добре от кражба личния си автомобил и всички останали транспортни средства, които притежавате. 


През 2020 година притеснение ще възникне около една сватба или начало на семейно съжителство, поради голямата промяна, с което едно такова събитие ще бъде свързано. 


Здравословното състояние на ваш роднина ще бъде грижа и притеснение за кратък период от време. 


През тази година сложни и непредсказуеми като развитие ще бъдат любовни отношения и кореспонденция с човек от друго населено място или държава. 


Не са изключени разочарования свързани с различни ваши очаквания или обещания от страна на партньора ви, които ще останат неизпълнени, с различни извинения. 


През тази година ще имате по-трудни отношения или по-често ще възникват спорове с баща, дядо или роднина от мъжки пол. Ако имате такъв родственик в Отвъдното, постарайте се да изпълните обещания, които сте му дали приживе. В противен случай съновиденията ви с него няма да са приятни. 


През тази година мнозина от вас ще имат възможност да възобновят интимна или романтична връзка с предишен свой приятел или брачен партньор. Това обаче не бива да бъде самоцел, а да се следва естественото развитие на събитията. 

 

Житейска раздяла с човек от кръга ви приятели ще бъде за негово или нейно добро. 


Ако работата ви е свързана с чужбина или с чужденци, 2020 година вещае различни неочаквани ситуации, промени или предложения. 
Ако в момента работите в чужбина възможно е неочаквано завръщане в родината ви или неочаквана загуба на работа. 


В много отношения 2020 година ще бъде градивна и прогресивна за вас, тъй като много добре ще съумявате да се възползвате от шансовете си за издигане в кариерата или в обществото, където живеете. 


Ако се занимавате с политическа дейност, годината ви носи успехи, но само ако сте избрали правилната посока. Всякакви нечестни или некоректни действия ще бъдат наказвани подобаващо. 


През 2020 година бъдете много внимателни в отношенията си с жени родени под знака на Везни, Близнаци и Водолей. Те ще търсят успех или изгода в ситуация, която може да бъде загуба за вас. 


През тази година ще ви изненадат неочаквани пари, които ще получите от жена или чрез нейните действия. Има голяма вероятност тя да бъде родена под знака на Телец, Козирог или Дева.


Голяма част от мъжете Дева ще се ангажират с покупка на лек автомобил, нов дом, или друга скъпоструваща вещ, като използват лизинг или друга форма на месечно изплащане. 

 

 

от astro.velida.net

 

 

Коментари

Новини Варна