IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
00:04 | 18 октомври 2019
Обновен: 22:19 | 27 април 2024

Седмичен хороскоп 21 - 27 октомври 2019 - РАК

Ще търсите повод за радост или зареждане с позитивни емоции

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 21 - 27 октомври 2019 - РАК

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще търсите повод за радост или зареждане с позитивни емоции. Наясно сте, че хубавите неща са във вашите ръце и твърде малко зависи от външни обстоятелства. Понякога дори и в трудностите, човек може да намери нещо хубаво. 


Минали събития или хора от миналото ви почти ежедневно ще ви напомнят за себе си чрез различни новини, неочаквани срещи или други събития. 


През седмицата тема на разговор ще бъде новина свързана с кражба, измама или друг вид драма в живота на хора, които познавате. 


Седмицата подготвя за вас най-различни изненади или промени в плановете ви в различна посока от това, което очаквате. 
Една изненада ще намери време и място да се случи в собствения ви дом. 


Тази седмица ще бъде благоприятна за закупуване на вещи за дома или за други придобивки. Ще имате благоприятно време за разрешаване на имотни проблеми или за грижи за имот, който притежавате. 


Ще можете да направите важни за вас промени в дома си свързани предимно с по-добрите удобства, вероятно нужни ви за зимния сезон. 


Жените Рак ще имат седмица, която ще остави трайна следа в живота им. Действате устремено за изпълнение на вашите планове и идеи. Сега много хора и обстоятелства ще бъдат на ваша страна. 


Мъжете ще останат разочаровани, излъгани или подведени от думи и действия на мъж, с когото имат контакти в работа, в обществен или политически живот.

Коментари

Новини Варна