IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Живот
00:09 | 22 октомври 2019
Обновен: 16:13 | 15 април 2024

Месечен хороскоп за ноември 2019 (СТРЕЛЕЦ)

През този месец трудно ще можете да прогнозирате развитието на събитията

По материала работи: Слав Велев
Месечен хороскоп за ноември 2019 (СТРЕЛЕЦ)

Ако сте родени под знака на Стрелец, ноември ще бъде благоприятен и успешен във финансов план месец, независимо че ще имате важни и неотложни разходи.

 

Ако търсите, то определено ще намерите възможност за допълнителен ангажимент или за по-добре платена работа.

 

През този месец трудно ще можете да прогнозирате развитието на събитията, които ви предстои да преживеете. Ще трябва да разчитате на търепнието си и да не бързате с реакциите си.

 

Избягвайте прояви на подозрителност към хора и събития. Много лесно може да създадете нежелани и твърде неприятни проблеми.

 

Ноември ще бъде благоприятно време за романтика и любов. С искреност в чувства и намерения ще можете да имате интересни преживявания. Това ще бъде благоприятен месец за сериозно обвързване с любимия човек.

 

Появата на неочаквани обстоятелства ще бъдат причина за отлагане, отказ от ваш план свързан с личния ви или професионален живот.

 

През този месец са възможни преживявания свързани с бременност, сложни емоции около дете и др.

 

Жените ще имат благоприятен месец за постигане на по-високи доходи чрез работа или други източници. Добро развитие ще има ваш финансов проблем или притеснение.

 

Мъжете ще имат месец изпълнен с реални или виртуални контакти с хора отблизо и далеч, поради няколко важни динамично развиващи се събития.

Коментари

Новини Варна