IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:02 | 22 октомври 2019
Обновен: 02:42 | 24 април 2024

Месечен хороскоп за ноември 2019 (ТЕЛЕЦ)

Възможно е ново романтично познанство да ви провокира към преоценката на неработеща вече любовна връзка

По материала работи: Слав Велев
Месечен хороскоп за ноември 2019 (ТЕЛЕЦ)

През ноември животът ще ви даде една по-голяма яснота относно развитието на събитията в любовта. Това особено ще бъде важно за отношения с партньор, който живее или работи в друго населено място или държава.

 

Възможно е ново романтично познанство да ви провокира към преоценката на неработеща вече любовна връзка.

 

През този месец ще получите покана за семейни събирания или за срещи по най-различен. Ще ви се наложи да направите преценка на подобни ангажименти, с кого и къде е по-важно да бъдете.

 

През ноември може да ви изненада новина свързана с годеж или сватба.

 

Повод за радост през този месец ще бъде събитие свързано с човек от семейството ви или от кръга ви роднини.

 

Предстои ви важно събиране, повод за което ще е ваш близък роднина или приятел от мъжки пол.

 

През този месец внимавайте с личните си писма и съобщения и на кого точно ги изпращате. Една грешка поради разсеяност може да създаде доста неприятна ситуация.

 

През ноември ще имате добри доходи от работа или бизнес ангажименти (ако сте ангажирани с такива). Паричните ви постъпления ще са това, което очаквате, но ще възникне възможност и за допълнителен приход в бюджета ви.

 

Жените ще се наслаждават на приятни преживявания, срещи или разговори с приятели от различни разстояния. Повечето ви контакти може да са виртуални, но това няма значение. Новите познанства ще ви донесат нвои познания свързани с вашите интереси или хобита.

 

Мъжете ще насочат своите действия и планове преди всичко към финансовото си стабилизиране или постигане на реални резултати по конкретни ангажименти и задължения.

Коментари

Новини Варна