IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:12 | 22 октомври 2019
Обновен: 02:42 | 24 април 2024

Месечен хороскоп за ноември 2019 (РИБИ)

Ще възникне неочаквано забавяне, отлагане получаването на документ

По материала работи: Слав Велев
Месечен хороскоп за ноември 2019 (РИБИ)

Ако сте родени под знака на Риби, през ноември ще преживеете едно емоционално събитие свързано с човек от кръга ви приятели или роднини. Възможно е то да бъде свързано с тъжно преживяване, с разочарование или неочаквана обида.

 

През този месец ще имате интересни разговори свързани с образование или кариера на мъж от семейството ви.

 

Ще възникне неочаквано забавяне, отлагане получаването на документ, на пари и др.

 

През този месец може да видите в друга (по-реална) светлина неща, които в действителност не ви носят нито полза, нито успех. Някак си по естествен начин нещата ще претърпят промени или раздели.

 

През ноември могат да възникнат проблеми свързани със здравето на мъж от кръга ви роднини. Тези проблеми вероятно съществуват не са нови или ще има нужда от повече време за лечение.

 

Предстои ви да получите новина или да проведете телефонен разговор с човек, който ще ви сподели неприятни за живота си събития.

 

Жените Риби ще са много мистично настроени през този месец. Странни съновидения, необясними преживявания, предчувствия и телепатични прояви ще са в основата на силни, незабравими преживявания.

 

Мъжете ще са пестеливи в думи и действия. Няма да бързате да правите каквото и да били, ще избягвате рискови действия и решения. Ще бъдете по-консервативни от обикновено. Трудно ще променяте планове или мнението си за хора (събития).

Коментари

Новини Варна