IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
00:11 | 22 октомври 2019
Обновен: 11:10 | 17 април 2024

Месечен хороскоп за ноември 2019 (ВОДОЛЕЙ)

Ще се сблъскате с неприятности с приятел или колега

По материала работи: Слав Велев
Месечен хороскоп за ноември 2019 (ВОДОЛЕЙ)

Ако сте родени под знака на Водолей, през ноември ще преживеете някои положителни за вас изненади, които ще предизвикат различни промени в личния ви живот или в работата ви.

 

През ноември ще се сблъскате с неприятности с приятел или колега, които ще ви покажат една друга страна от неговия или нейния характер. Какво ще бъде бъдещето на вашите отношения ще зависи лично от вас.

 

Ноември ще ви донесе финансова стабилност или поне възможност за постигане на такава, ако имате готовност за нужните действия.

 

Това ще бъде благоприятно време за работа свързана с продажби, за уреждане на имотни дела, за ремонт или подобрения и др.

 

През този месец ще обмисляте предложение или идея за нова работа, за допълнителен ангажимент и др. Това може да се окаже стъпка към нещо ново и перспективно за вас.

 

Не толкова благоприятно развитие ще има вашия любовен живот. Мнозина ще преживеят раздяла поради различна причина (която всъщност не би трябвало да ви изненада). Мнозина ще имат преживявания свързани с несподелена любов, с липса на взаимност в чувства и в планове за бъдещето.

 

Семейните представители на зодия Водолей ще имат грижи свързани с брачния си партньор.

 

През този месец ще имате възможност да свършите много неща за семейството или брака си, но само ако намеренията ви са добронамерени и добре приети от страна на другите ви роднини.

 

Има вероятност за покана свързана с годеж, сватба или рожден ден на човек от кръга ви роднини (по-близки или по-далечни такива).

 

Жените Водолей ще са през по-голямата част на месеца в добро настроение, окрилени от специални чувства или надежди.

 

Мъжете ще имат повече проблеми за разрешаване, не толкова приятни и не толкова лесни. Търпението ви ще бъде поставено на изпитание по-често от преди.

Коментари

Новини Варна