IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 25°
Живот
00:03 | 8 ноември 2019
Обновен: 08:40 | 24 март 2024

Седмичен хороскоп 11 - 17 ноември 2019 - БЛИЗНАЦИ

Ще имате благоприятни възможности за развитие на финансовите ви дела

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 11 - 17 ноември 2019 - БЛИЗНАЦИ

През тази седмица ще ви бъдат дадени благоприятни възможности за развитие на финансовите ви дела. Разбира се, нищо няма да стане без вашите собствени усилия и упорита работа. Излишно е да казвам, че всякакви хитрости ще си получат съответните противодействия. 


През седмицата може да се ангажирате с важни разговори свързани с пари и финанси и да очаквате тяхното успешно развитие. 


Седмицата може да ви изненада с развитието на здравословен проблем на роднина. Вероятно ще се получи някакъв обрат вследствие на нова диагноза или лечение. 


Възможно е да имате проблем с родственик, който не желае да спазва определени лекарски препоръки, терапия или лечение.


Тази седмица вещае най-различни изненади в семейството ви. Възможно е, някои да имат връзка с роднини или с приятели на семейството ви, които живеят наблизо или надалеч. 


През седмицата са възможни семейни гостувания, срещи и пътувания.


Това ще бъде една благоприятна седмица за годеж или сватба. 


Мъжете ще се опитат да разгадаят намеренията на хора, които говорят или действат по необичаен или странен начин. Ще имате много въпроси в главата си и ще търсете отговори, които обаче едва ли ще отговарят на действителността. 


Жените ще имат по-добри очаквания за бъдещето си, за развитието на личните си или професионални дела. Разговори или общи действия с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби ще ви бъдат в полза. 

Коментари

Новини Варна