IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
00:12 | 8 ноември 2019
Обновен: 02:23 | 24 април 2024

Седмичен хороскоп 11 - 17 ноември 2019 - РИБИ

Ще трябва да проявите търпение и да покажете разбиране на действията на хора около вас

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 11 - 17 ноември 2019 - РИБИ

Пред вас е седмица, в която ще трябва да проявите търпение и да покажете разбиране на действията на хора около вас. През тези седем дни покажете, че имате повече вяра в замисъла на събитията, които Съдбата ви дава през този период.  


Загубите през тази седмица ще касаят неща или хора, от които вече нямате нужда, за да продължите напред. 


Бъдете готови и отворени за повече социални контакти с хора, които ще имат желание да бъдат с вас. Не се самоизолирайте, само защото сте вглъбени в собствените си проблеми. 


През тази седмица ще имате ангажименти с документи, уреждане на договор и други. Във финансов план нещата като развитие ще са по-скоро положителни за вас. 


Събитие свързано с мъж ще бъде в основата на ангажимент, чието изпълнение ще е важно и неотложно. 


През тази седмица се ангажирайте единствено с разрешаването на неприятности, за които сте уверени че имате възможности, време и средства. 


Мъжете ще предпочетат да прекарват повече време със семейството си, в дома си отдавайки се на приятни занимания, четене на книги, гледане на филми или спортни предавания. 


Жените ще бъдат изненадани от някои новини, писма или имейл. Някои събития могат да ви разочароват или натъжат, но други може да ви дадат надежда за по-добри времена. 

Коментари

Новини Варна