IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
00:09 | 8 ноември 2019
Обновен: 08:40 | 24 март 2024

Седмичен хороскоп 11 - 17 ноември 2019 - СТРЕЛЕЦ

Ще ви се наложи практично да планирате финансите си с оглед разходи, които ще имате до края на този месец

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 11 - 17 ноември 2019 - СТРЕЛЕЦ

Пред вас е седмица, в която ще ви се наложи практично да планирате финансите си с оглед разходи, които ще имате до края на този месец. 


Възможно е през тези седем дни да се ангажирате с допълнителна работа или да потърсите нови източници на допълнителени доходи. 


През тази седмица ще имате повече работа и повече задачи на работното си място. Те ще повлияят различно на вашите отношения с колеги или работодатели. 


Избягвайте да правите коментари относно действия на ваши колеги или клиенти. 


През седмицата ще следите с интерес (но без да поемате ангажименти), събития в живота на мъж. 


Семейните ви дела ще се развиват нормално без специални изненади. Ще имате достатъчно информация да вземете важни решения или да обсъдите бъдещи планове. 


Събитията през тази седмица ще ви дадат възможност за напредък, за положително развитие на ваши планове или задачи. Ще можете да се заредите с много положителна енергия, както от позитивни хора, така и от природата. 


Конфликтите, както винаги съветвам са нежелателни. Винаги има друг начин да изкажеш своето мнение или да убедиш някого в правотата си. 


През седмицата ще имате съновидение, което ще запомните дълго време. Мъжете ще трябва да ограничат или добре да пресмятат своите разходи. 


Жените ще имат достатъчно домашна работа, което ще им даде малко време за почивка и за приятни занимания. Резултатите от добре свършената работа ще ви направят щастливи. 

Коментари

Новини Варна