IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Живот
00:00 | 22 ноември 2019
Обновен: 02:07 | 24 април 2024

Седмичен Хороскоп 25 ноември - 1 декември, 2019 - Лъв

Това ще бъде благоприятна седмица за покупка

По материала работи: manager
Седмичен Хороскоп 25 ноември - 1 декември, 2019 - Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, през тази седмица ще вложите енергия в реализирането на няколко важни ангажименти свързани с най-различни хора. В повечето случаи те ще бъдат от кръга ви роднини или приятели.

 

Тази седмица вещае нови запознанства с хора от близо и далеч свързани с общи интереси и цели. 


През тези седем дни може да се появят нови хора в семейство ви или в кръга ви от колеги. Това ще бъде благоприятна седмица за покупка или придобиване на нов домашен любимец. 


През тази седмица ще продължи развитието на някои важни събития възникнали през последните 2 - 3 месеца. Нещата ще бъдат по-ясни като развитие и нямам очакване за напрежение или стрес около тях. 


През тази седмица ще планирате събирания, премествания или други важни събития свързани с роднини. 


В любовния ви живот има голяма вероятност от възникването на неприятно противопоставяне свързано с неразбиране или обида от страна на партньора ви. Прояви на ревност само ще направят отношенията ви още по-сложни.


През тази седмица ще имате разходи за дете или ще получите пари свързани с дете. 


Жените ще имат силна седмица, в която ще се зарадват на различни новини и ще могат да постигнат важни резултати. Може да опитате късмета си с един лотариен билет или томбола. 


Мъжете ще очакват едно обяснение или извинение от страна на човек, който е допуснал грешка или ви е злепоставил. 

Коментари

Новини Варна