IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Живот
10:33 | 5 декември 2019
Обновен: 09:25 | 24 март 2024

Каква ще бъде 2020 година за зодия Рак

Възможно е да вложите големи усилия в неща, които ще ви донесат печалба или приходи със закъснение

По материала работи: Пламен Янков
Каква ще бъде 2020 година за зодия Рак

Ако сте родени под знака на Рак, през 2020 година ще бъде важно да запазите реализма си и да не допускате илюзии в живота си, особено такива свързани с пари. 


Възможно е да вложите големи усилия в неща, които ще ви донесат печалба или приходи със закъснение. Възможно е да имате проблеми с получаването на пари от работа или друга дейност. 


2020 година ще съумее да изненада мъжете родени под зодиакалния знак Рак, с новите възможности, които ще възникнат около тяхната основна работа или чрез възникването на допълнителни бизнес ангажименти. 


През тази година ще имате възможност да работите на повече от едно място и така да си осигурите много по-добри доходи. 

 

Женски хороскоп за декември 2019


През годината са възможни неочаквани печалби или получаване на неочаквани пари при мъжете от този зодиакален знак. 


2020 година ще зарадва мнозина с раждането на дете под зодиакалния знак Овен, Лъв или Стрелец. Вече родени деца по тези три зодиакални знака ще са причина за различни специални преживявания през годината, свързани с техни успехи или важни промени в живота им. 


Ако имате брат или сестра от тези три зодии, през годината те ще ви направят съпричастни към вълнуващи моменти от техния живот. 

 

През 2020 година ще преживеете драматично събитие свързано с баща или с по-възрастен родственик от мъжки пол.  


Това ще бъде благоприятна година за младите представители на знака да напуснат бащиния си дом и да поемат един самостоятелен път на развитие. 


Ако през годината сте ангажирани със съдебно дело на ваш роднина от мъжки пол, резултатите ще бъдат разочароващи или ще доведат до някаква загуба. 


2020 година ще бъде чудесна за пътувания за развлечения, удоволствия и туризъм. 


Мнозина ще срещнат своята специална любов по време на пътуване или ще имат романтична връзка с партньор от друго населено място. 


2020 ще бъде благоприятна за преместване в друг град или държава с цел нова кариера, обучение или брак. 


2020 година ще бъде турболентно време за вашата кариера, като различни събития ще провокират неочаквани решения или ще са в основата на неочаквани промени. През един такъв период ще можете да разчитате на помощта на хора от семейството си или на такива, които ценят вашето приятелство. 

 

Месечен хороскоп за декември 2019


Любовни отношения на работното място ще бъдат атакувани от различни интриги, които в някои случаи ще намерят благоприятна почва в единият от партньорите и ще предизвикат раздяла. 


Ако имате брачен партньор роден под знака на Рак, Скорпион или Риби, през годината ще ви се наложи често да се справяте с прояви на лошо настроение от негова/ или нейна страна. През годината партньорът ви ще е податлив на влияние отвън, ще вярва на всякаква информация, която касае вас, ваши роднини или събития, които се случват вътре в семейството ви. Тези изпитания за брака ви не вещаят раздяла или развод, но ще бъдат трудни преживявания, които ще има на какво да ви научат. 


2020-а година ще бъде трудна, сложна и непредсказуема по отношение дела, свързани с наследство или грижи за имот на роднини, които поради здравословни проблеми нямат възможност да ги стопанисват. 


През годината ще срещнете хора от друга националност или религия, които поради една или друга причина ще търсят вашето приятелство. Вероятно техните напористи действия ще предизвикат у вас съмнение в тяхната искреност. Всеки един от вас индивидуално трябва да прецени дали може да допусне една такава личност близо до себе си или ще трябва да прояви предпазливост. 


През тази година ще сте склонни да се включвате в повече обществени мероприятия, които касаят района, селото, града или държавата, в които живеете. В действията си ще сте склонни да следвате жени, които ще се проявят като прагматични и добре организирани лидери. 

 

Любовен хороскоп за декември 2019


Важна роля във вашия обществен, политически и професионален живот ще изиграе жена родена под знака на Везни, Водолей или Близнаци. 


През годината мнозина ще получат облага от финансови отношения, документ или трансфер на пари от страна на майка или друга жена от кръга роднини. Много е вероятно тя да бъде родена под знака на Телец, Козирог или Дева или да бъде с такъв асцендент. 


През годината ще се натоварите неприятно с различни емоции свързани събития в живота на млада жена, която ще допусне фатални грешки в своя личен живот.

 

Източник: astro.velida.net

 

Четете още

Каква ще бъде 2020 година за зодия Овен

Каква ще бъде 2020 година за зодия Телец

Каква ще бъде 2020 година за зодия Близнаци

Каква ще бъде 2020 година за зодия Лъв

Коментари

Новини Варна