IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
10:34 | 6 декември 2019
Обновен: 12:14 | 18 април 2024

Каква ще бъде 2020 година за зодия Лъв

Предстоят ви няколко срещи с хора, с които сте изгубили контакт във времето и не сте ги виждали поради различни причини

По материала работи: Пламен Янков
Каква ще бъде 2020 година за зодия Лъв

Ако сте родени под знака на Лъв, 2020 година вещае няколко срещи с хора, с които сте изгубили контакт във времето и не сте ги виждали поради различни причини. 

 

Една среща с мъж от далечно разстояние ще бъде причина да преосмислите живота си, да видите в друга светлина пропуски или грешки, които сте направили в миналото си. 


През тази година ще може да постигнете важни успехи или стабилност в финансов план. 


Внимание ще изискват ваши документи свързани с пари, като банкова карта, кредитен договор, ипотечен кредит и други, които могат да бъдат изгубени, откраднати или да бъдат обект на някаква промяна. 


През годината внимание ще изискват финансови отношения с хора родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, които могат да се окажат ненадеждни или неблагоприятни за вас. 

 

Женски хороскоп за декември 2019


През годината избягвайте да разчитате на помощта на други хора, когато искате да постигнете важно за вас развитие или успех. Не казвам, че не трябва да искате помощ, но трябва да сте внимателни от кого, какво искате. 


Отношенията с млада жена от кръга ви роднини или приятели ще бъдат поставени на изпитание поради прояви на неискреност, злонамереност или користност нейните действия. 


Тази година ще бъде благоприятна за начало или развитие на семеен бизнес, в който ще може да получите помощ или познания от страна на вашите родители или роднини. 


Мнозина ще се ангажират с подобрения в бащиния си дом, който ще искат да запазят за себе си или за бъдещите поколения. 

 

Месечен хороскоп за декември 2019


Това ще бъде благоприятна година за създаване на семейство, създаване или изграждане на собствен дом, за ремонти или подобрение в жилище, в което живеете. 


През тази година в любовните ви отношения едва ли ще има някакви изненадващи преживявания. 


Несемейните мъже ще имат възможност да създадат една перспективна връзка с момиче или жена родена под знака на Козирог, Телец или Дева. Ако вече имате изградена такава връзка, то тя може да премине в брачни отношения. 

 

Три зодии, които да очакват годеж около Коледа


През годината ще преживеете интересни срещи с мъже родени под знака на Козирог, Телец или Дева, с които ще имате полезни за вас разговори в области от живота, които имат важно значение за вас. 


За родителите Лъв, 2020 вещае разочарования или неизпълнени надежди свързани с дете, с неговото образование или развитие като личност. Жените Лъв да не пренебрегват нито едно гинекологично неразположение, особено ако вече са преживяли подобни проблеми или имат някакво хронично заболяване. 

 

Любовен хороскоп за декември 2019


През 2020 година ще възникне неприятен конфликт от финансов характер с жена, която може да бъде ваша роднина или да има някакви контакти с вашето семейство. 


Както писах в началото, бъдете внимателни с финансови документи, независимо дали те касаят вашата работа, семейство или личните ви планове. 


2020 година вещае неочаквана житейска раздяла с човек, който е бил или в момента е ваш приятел. Новото измерение, в което тази личност отива, определено ще е по-доброто място. 

 

2020 ще е високосна - какво да очакваме и от какво да се пазим


2020 година може да ви изненада с неочаквани пари, с неочаквана печалба (независимо от нейния размер) или с неочаквано разрешаване на ваши финансови притеснения или проблеми. Всъщност закрилата на съдбата през тази година ще дойде именно във финансовите ви дела, които имат особено значение за бъдещето ви. 


2020 година ще бъде благоприятна за преместване на семейството ви на село, в друг град или държава. 


Годината ще бъде благоприятна за създаване на семейство с партньор от друго населено място. 

 

5-те зодии, които да очакват огромни промени през 2020


Това ще бъде благоприятно време за срещи и събирания с роднини, които живеят на далеч от вас, както и за пътувания със семейството ви. Добро развитие ще има семеен бизнес свързан с транспорт или с туризъм. 


През тази година вашия късмет или един уникален шанс за вас ще дойде чрез човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец. Доколко ще се възползвате от една такава ситуация ще бъде ваш личен избор. 


През годината ще изпаднете в ситуация, в която много сериозно ще трябва да обмислите собствените си действия в една деликатна, почти неприятна ситуация свързана с човек роден под знака на Близнаци, Везни или Водолей.

 

Източник: astro.velida.net

 

Четете още

Каква ще бъде 2020 година за зодия Овен

Каква ще бъде 2020 година за зодия Телец

Каква ще бъде 2020 година за зодия Близнаци

Каква ще бъде 2020 година за зодия Рак

Коментари

Новини Варна