IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Живот
00:10 | 22 януари 2020
Обновен: 04:57 | 29 март 2024

Китайски хороскоп: В събота започва годината на Металния плъх (ПЕТЕЛ)

2020 ще е изпълнена с възходи и падения

По материала работи: Слав Велев
Китайски хороскоп: В събота започва годината на Металния плъх (ПЕТЕЛ)

2020 ще е изпълнена с възходи и падения. Родените през 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005 и 2017 са част от знака на Петела. Петелът е горделив, а вие като негови представители знаете това. Винаги сте център на вниманието, но невинаги сте тактични. Обичате споровете и дебатите, за да покажете колко сте умни. Парите не са проблем за вас. Може да сте ексцентрични и не всеки да ви разбира, но сте консервативни и спазвате обещанията си. Мечтатели сте. Тази година ще се фокусирате върху отношенията си с околните. Във ваш интерес е да мислите и да помагате на другите. Не взимайте решения преди да обмислите последствията. Ако поставите семейството и приятелите си на първо място, ще имате и финансови облаги. Пригответе се за шокиращи новини. Щастливи числа: 3, 5 и 8 Щастливи цветове: златно, кафяво и черно. Какво още крие 2020 за вас:

 

Любов

 

Съвместимост: Вол и Змия Тези, които имат половинка, ще се радват на приятна атмосфера у дома, което ще разчупи еднообразието. Добавете и нещо, с което да я направите още по-интересна и приказна! Двойките не бива да поставят връзката си в опасност, но към края на 2020 всичко ще се нормализира и ще се радвате на хармония и комфорт. За тези без партньор до себе си годината ще започне също добре. Вие ще се вдъхновите да намерите голямата любов. Възможно е толкова да се потопите в тези мисли, че да пренебрегнете човек, който иска и може да ви направи щастливи. Втората част от годината ще ви даде период, изпълнен с любов. Внимавайте, защото може да не сте подготвени. Излизайте и се забавлявайте. Кой знае! Може би някой от обкръжението ви има да ви каже нещо!

 

Финанси

 

Ако имате повече пари, дайте някои от тях на различни благотворителни организации. Запазете и за личните си нужди, както и за спешни случаи.

 

Здраве

 

Не се чудете, ако трябва да се подложите на операция. Отложите ли я, може да настъпят усложнения.  Спрете да се тревожите, защото стресът ще ви навреди. Погледнете ситуацията отстрани, за да разберете случващото се и да изгоните страха.

 

 

Коментари

Новини Варна