IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:01 | 22 януари 2020
Обновен: 08:47 | 26 март 2024

Китайски хороскоп: В събота започва годината на Металния плъх (ПЛЪХ)

Aко сте родени през годините 1924, 1936,1948, 1960, 1972, 1984, 1996 и 2008, то това е вашият знак

По материала работи: Слав Велев
Китайски хороскоп: В събота започва годината на Металния плъх (ПЛЪХ)

Плъхът заема първата позиция в зодиака. Ако сте родени през годините 1924, 1936,1948, 1960, 1972, 1984, 1996 и 2008, то това е вашият знак. Плъхът е известен с независимостта си и усърдната работа. Той е чаровен, но и държи на всичко, което си постави като цел. Плъхът е верен приятел. Макар и всичко да върви по план, ще имате странното чувство на незадоволство. Китайският хороскоп съветва да не слушаме вътрешния си глас на недоволство, а да погледнем живота си отстрани, защото няма за какво да се притесняваме. Щастливи числа: 5 и 8 Щастливи цветове: розово и синьо Какво още вещае годината за зодия

 

Плъх:

 

Любов

 

 Подходящи партньори са представителите на зодия Заек, Петел и Прасе. Възможно е в началото на годината да изпитвате самота или липса на разбирателство. Ако имате връзка, добрата комуникация и отношения ще я засилят. Ако все още търсите любовта, шансовете да срещнете голямата любов, която ще преобърне света ви, е много голяма. С напредването на годината във връзката ви ще цари хармония. Не пренебрегвайте партньора си. Целувките и дори най-малкият жест могат да правят чудеса. Ако сега започвате връзка, то вижданията ви ще се променят. Ще искате да се установите за постоянно. През лятото и есента ще можете да се наслаждавате на любовните си афери. Намерете усамотено място за вас и половинката ви. Необвързаните не бива да се притесняват, скоро ще дойде и техният шанс. В края на годината връзката ви ще бъде много по-силна от преди, заради някои сериозни разговори. Ще се сближите повече. Необвързаните трябва да проявят търпение.

 

Финанси

 

Не позволявайте на дълговете ви да ви притесняват, защото има и по-важни неща. Все пак, не закъснявайте с изплащането им, за да нямате още допълнителни разходи. Правете само необходими покупки и не харчете за всичко.

 

 Здраве

 

Бъдете внимателни, за да не прекалите с упражненията. Ако това се случи, са възможни наранявания в долната част на тялото. Почивайте си и обмислете започването на хубава диета.

 

Коментари

Новини Варна