IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Живот
00:04 | 22 януари 2020
Обновен: 10:57 | 24 март 2024

Китайски хороскоп: В събота започва годината на Металния плъх (ЗАЕК)

2020 година ще привлече много пари, успехи, късмет и богатство

По материала работи: Слав Велев
Китайски хороскоп: В събота започва годината на Металния плъх (ЗАЕК)

2020 година ще привлече много пари, успехи, късмет и богатство. Представителите на този знак са родени през 1939, 1951, 1963, 1875, 1987, 1999 или 2011. Представителите на тази зодия са мили и тихи. Те са консервативни и не обичат хаоса. Заекът е традиционалист и обича семейството. Хороскопът предвижда много позитивни неща. Внимавайте, защото може и да преживеете някои събития, изпълнени със стрес. Намерете подходящ баланс, за да не изгубите контрол над случващото се. Излизайте често на чист въздух, защото може да водите прекалено заседнал начин на живот. Щастливи числа: 4 и 9 Щастливи цветове: синьо, розово и жълто Какво още вещае годината за зодия Тигър

 

Любов

 

Съвместимост: Прасе и Дракон Началото на годината ще е интересно за тази зодия. Дали си във връзка, или не, отношенията ви с даден човек ще се развият към нещо повече. Живейте в настоящето и бъдете непоколебими. С напредването на годината връзката ви ще се развие в много хубава посока, а ако все още не сте срещнали половинката си, то бъдете сигурни, че това ще се случи скоро. През лятото и есента ще мечтаете за някаква промяна, а ако партньорът ви не е съгласен, то ще трябва да се адаптира към деликатната ситуация. Необвързаните ще минете през много връзки, но истинската любов може да се появи неочаквано и да преобърне живота ви. В края на годината ще очаквате прекалено много от човека до вас. Това може да предизвика проблеми, но ще го и опознаете по-добре. Ако връзката ви е в началото, не прибързвайте!

 

 Финанси

 

Не очаквайте голям бонус. Не се възгордявайте прекалено много, а дайте шанс и на други да се развиват, за да не загубите прекалено много. За тези, които имат бизнес, то той ще трябва да се адаптира бързо към променящата се среда.

 

Здраве

 

 Внимавайте с опасните екстремни преживявания. Спортувайте, но умерено. Тези, които досега не са го правили, е време да започнат.

 

 

Коментари

Новини Варна