IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Живот
00:06 | 24 януари 2020
Обновен: 03:02 | 28 март 2024

Седмичен хороскоп за 27 януари - 2 февруари 2020 (ДЕВА)

Пред вас е седмица, в която на изпитание ще бъдат поставени ваши приятелски отношения

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп за 27 януари - 2 февруари 2020 (ДЕВА)

Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица, в която на изпитание ще бъдат поставени ваши приятелски отношения.

 

Причините за тези недоразумения или противоречия могат да бъдат от най-различен характер, но предимно ще са на емоционална основа. Разочарованието, което тези събития ще ви причинят, ще ви накара да вземете решения за бъдещето на тези отношения.

 

През седмицата ще може да възобновите някои ваши планове или идеи, които сте изоставили преди време поради липсата на благоприятни обстоятелства за тяхната реализация.

 

Сега нещата ще са по-различни, а и вероятно ще получите подкрепа или добри съвети от страна на човек роден под знака на Рак, Скорпион или Риби.

 

Тази седмица ще има своето важно значение в живота ви, тъй като благодарение на новопоявили се шансове или късмет ще може да се измъкнете от неприятности, които сте допуснали поради заблуда или грешки от ваша страна.

 

Не омаловажавайте значението на нито едно събитие през тези седем дни.

 

Тази седмица вещае важно събитие с жена над 35 годишна възраст, която вероятно е ваша роднина или член на вашето семейство.

Коментари

Новини Варна