IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
00:12 | 24 януари 2020
Обновен: 23:42 | 24 април 2024

Седмичен хороскоп за 27 януари - 2 февруари 2020 (РИБИ)

През тази седмица избягвайте да са ангажирате с разрешаването на имуществени дела

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп за 27 януари - 2 февруари 2020 (РИБИ)

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица избягвайте да са ангажирате с разрешаването на имуществени дела, тъй като има вероятност вие да си заблудите в нещо или някой умишлено да ви излъже.

 

Ако ви се налага да правите важни и скъпи покупки, внимателно проверявайте цена и качество, както и коя е страната производител.

 

Ако ви предстои да присъствате на събиране по специален повод, което ще изиска покупка на подарък, постарайте се да бъдете оригинални, за да не се окаже че си дублирате с избора на някой друг.

 

През тази седмица в живота ви ще има присъствие на много хора по различни поводи, както в дома ви, така и на работното ви място или при различни обществени мероприятия.

 

Това ще изисква от вас внимателно общуване и нагласа към настроението и емоциите на най-различни хора.

 

През седмицата любовта ще бъде източник на приятни емоции, особено ако сте съумели да запазите хармония и разбирателство в отношенията си.

 

Това ще бъде благоприятна седмица за вземане на важни решения свързани със сериозно обвързване, като създаване на семейство, зачеване на дете и други.

 

През тези седем дни ще обмислите внимателно възможността да кандидатствате за кредит, да закупите някаква вещ или имущество на изплащане, да се възползвате от ипотека. Осъзнавате, че това е сериозно решение и ще си дадете достатъчно време за размисъл и за проверка на детайлите по един такъв договор, преди да предприемете такава стъпка

Коментари

Новини Варна