IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:08 | 24 януари 2020
Обновен: 00:41 | 24 април 2024

Седмичен хороскоп за 27 януари - 2 февруари 2020 (СКОРПИОН)

Пред вас е седмица, в която вследствие влиянието на думи или действия на ваши приятели или съседи, ще предизвикате напрежение в дома си

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп за 27 януари - 2 февруари 2020 (СКОРПИОН)

Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е седмица, в която вследствие влиянието на думи или действия на ваши приятели или съседи, ще предизвикате напрежение в дома си.

 

Тук всичко ще зависи от духовното развитие на хората в дома ви и кой по какъв начин ще възприеме  и ще се поддаде на такава намеса. Тази седмица ще бъде съдбовна за вас, като различни събития ще коригират или ще ви освободят от вредни за вас отношения. Подобни влияния ще има и върху ваши ангажименти или планове, които не ви помагат, а ви държат в застой.

 

Поради тази причина не търсете ясни за вас отговори, затова какво преживявате и защо. Всичко в живота ви се развива според собствената ви съдба и не търпи промяна.

 

Тази седмица ще бъде важна за вашата работа или бизнес, тъй като там ще се преживеят няколко важни събития, които ще бъдат в основата на важни и благоприятни промени в бъдеще.

 

През тези седем дни най-трудните преживявания ще се случат в дома и в семейството ви, тъй като там ще има сбор от различни емоции, желания и капризи. Трудно ще можете да угодите на всеки един и най-вече на себе си.

 

Някои брачни отношения ще преживеят период на сериозна турболенция, след която е възможно да настъпи раздяла.

Коментари

Новини Варна