IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:04 | 29 януари 2020
Обновен: 02:28 | 11 април 2024

Зодиите, за които февруари ще е вълшебен - КОЗИРОГ

Вие ще сте на гребена на вълната

По материала работи: Пламен Янков
Зодиите, за които февруари ще е вълшебен - КОЗИРОГ

Козирог

През февруари, скъпи Козирози, вие ще сте на гребена на вълната! Ще се радвате на успехи в професионален и личен план. Всички цели, които си набележите, ще успеете да изпълните, разбира се, благодарение на усилията и устрема ви.

 

През новия месец ще се стремите и към хармония в личния ви живот, както и към укрепване на менталното ви състояние. Тези усилия няма да останат ненаградени, а напротив, ще ви помогнат да се чувствате добре през по-голямата част от февруари и да постигате желаните цели без особено съпротивление.

 

Автономната ви природа ще ръководи всички ваши действия през месеца, като ще се съобразявате основно с вашите желания. Ще съумеете да се справите с всичко сами, без необходимост от чужда помощ, но не забравяйте, че това не бива да се отразява на психиката и емоционалното ви състояние, затова избягвайте претоварване.

 

През февруари Венера ще се погрижи да не липсва романтика в живота ви и да се радвате на хармония в любовен план. Страстта ще ръководи личния живот на необвързаните, но не бързайте да започвате нова връзка, а се наслаждавайте на свободата си.

Коментари

Новини Варна