IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:01 | 29 януари 2020
Обновен: 20:17 | 25 април 2024

Зодиите, за които февруари ще е вълшебен - РАК

Ще се радвате на постижения в професионален план, както и на висока оценка от колеги и началници

По материала работи: Пламен Янков
Зодиите, за които февруари ще е вълшебен - РАК

Рак

Очаква ви великолепен февруари, скъпи Раци! През този месец ще се радвате на постижения в професионален план, както и на висока оценка от колеги и началници.

 

В любовен план ще се стараете да задържите вниманието на партньора ви и да сте в хармония един с друг. Възможно е в началото на месеца да има сътресения, но ще се справите с тях.

 

Необвързаните представители на зодия Рак ще имат много вълнуващи възможности за среща с интересни хора и дори съществува шанс за започване на нова романтична връзка.

 

В работен план ще имате поводи за гордост. Работата ви ще бъде оценена високо, ще усетите одобрението на колегите и ръководството и това ще ви кара да се чувствате на гребена на вълната. Кариерата ви ще е във възход, и то напълно заслужено.

 

За представителите на зодията, които нямат работа в момента, са възможни добри предложения за започване на нова работа.

 

Здравословното ви състояние през февруари ще е чудесно, а ако спортувате активно, не спирайте. Физическите упражнения ви се отразяват прекрасно, тонизират ви и ви поддържат в добра форма. Не се очакват здравословни притеснения и месецът ще протече спокойно.

Коментари

Новини Варна