IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
00:01 | 28 февруари 2020
Обновен: 10:00 | 21 април 2024

Седмичен хороскоп 2 - 8 март 2020 - ОВЕН

Ще искате да направите някои промени в дома си

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 2 - 8 март 2020 - ОВЕН

Ако сте родени под знака на Овен, през тази седмица ще искате да направите някои промени в дома си, които да направят комфорта ви по-добър и да ви освободят от ненужни вещи, или други неща които ви притесняват. 


Вие определено няма да избързате с решенията и действията си, и подобни действия могат да се развият и през следващата седмица. Седмицата ще бъде благоприятна за разговори или за развитие на планове свързани с прехвърляне на собственост, продажба на имущество и други подобни действия. 


Ако живеете в несигурен район или имате някакви притеснения, обърнете по-сериозно внимание върху опазването на имуществото си от кражба или други неприятни инциденти. 


През тази седмица ще присъствате на важно събитие свързано с момче или с млад мъж, най-вероятно от кръгът ви роднини. Възможни са събития свързани с раждане на бебе момче, важен успех в образованието на юноша, годеж или сватба на млад мъж и др. 


През тази седмица бъдете внимателни когато разговаряте с любимия си човек или брачен партньор по финансови въпроси. Възможно едно противоречие да премине в неприятен конфликт, който да създаде напрежение и дори охлаждане на отношенията ви. 


Някои от вас ще се зарадват на финансов успех свързан с роднина роден под знака Лъв, Овен или Стрелец. 


През седмицата ще имате неприятни противоречия с жена, която ще се опита чрез хитрост и манипулирани да постигне своята цел. Тя може да бъде ваша роднина или жена, с която работите заедно.

Коментари

Новини Варна