IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:06 | 28 февруари 2020
Обновен: 02:58 | 11 април 2024

Седмичен хороскоп 2 - 8 март 2020 - ДЕВА

Ще имате много важни планове и ще се стремите към тяхната реализация на всяка цена

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 2 - 8 март 2020 - ДЕВА

Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е седмица, в която ще имате много важни планове и ще се стремите към тяхната реализация на всяка цена, но като цяло твърде малко обстоятелства ще бъдат във ваша полза. 


Когато срещнете решителен отпор или невъзможност да реализирате, това което имате за цел, избягвайте паника или конфронтация, тъй като най-вероятно ще има важна причина за подобни затруднения. 


По-добре размишлявайте и преценявайте реалистично подобни ситуации, и ако трябва изчакайте появата на по-благоприятно време. 


През седмицата ще имате важен ангажимент свързан с мъж, който не живее във вашия дом, и който вероятно живее в друго населено място. 


Възможни са разочарования свързани с информация или документ, който очаквате във връзка с ваши имуществени интереси. През тази седмица ще обмислите някои промени в личния си живот и предимно такива свързани са отношенията ви с хора, които по-скоро ви използват или търсят начин да се облагодетелстват от вас.


Като цяло през тази седмица бъдете внимателни какво купувате и доколко съответните вещи са ви наистина необходими. 


Мъжете над 35 годишна възраст да бъдат внимателни с паричните си разходи, тъй като има риск от възникването на различни по характер затруднения. 

Коментари

Новини Варна