IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
00:05 | 28 февруари 2020
Обновен: 09:21 | 20 април 2024

Седмичен хороскоп 2 - 8 март 2020 - ЛЪВ

Ще благоприятства разчистването и уреждането на някои спорни въпроси с хора от кръга ви приятели

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 2 - 8 март 2020 - ЛЪВ

Ако сте родени под знака на Лъв, тази седмица ще благоприятства разчистването и уреждането на някои спорни въпроси с хора от кръга ви приятели. Противоречията, които са възникнали помежду ви могат да бъдат от най-различен характер, но най-вероятно те са довели до охлаждане на отношенията ви за даден период от време. Сега ще имате възможност да седнете и спокойно да разговаряте по тези въпроси и да намерите най-доброто решение, да възобновите вашите отношения и да продължите напред. 


През тази седмица очаквайте едно по благоприятно развитие на ваши финансови дела и планове. 


Има вероятност да бъдете приятно изненадани от събитие, свързано с пари с увеличение на вашите доходи, връщане на отдавна даден заем и др. 


Седмицата ще благоприятства ваши действия и планове свързани с образованието или развитието на определени заложби на ваше дете. 


Мъжете, които имат собствени деца ще имат благоприятно време да им предадат полезни знания от технически или друг вид характер, които са важни предимно за мъжете. 


През седмицата може да възникне необходимост от разход на пари свързани с някакъв вид лечение, терапия, посещение при зъболекар или друг специфичен специалист.

Коментари

Новини Варна