IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:04 | 28 февруари 2020
Обновен: 02:58 | 11 април 2024

Седмичен хороскоп 2 - 8 март 2020 - РАК

Ще ви бъде трудно да разговаряте с жени родени под знака на Телец, Козирог или Дева

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 2 - 8 март 2020 - РАК

Ако сте родени под знака на Рак, през тази седмица ще ви бъде трудно да разговаряте с жени родени под знака на Телец, Козирог или Дева. Тяхната опърничавост или нежелание да приемат вашата позиция или съвет ще ви ядоса или ще ви накара да се почувствате безсилни, да промените нещата или да повлияете по някакъв начин. 


През тази седмица ще имате благоприятно време за пътуване, за развитие на ваши домашни или имуществени дела, както и за любовни преживявания. 


Интересно развитие ще имат любовни отношения с партньор, който живее в друг град или държава. 


Възможни са срещи или събирания от романтичен характер или поради друг важен семеен повод. 


През тази седмица ще ви потърсят хора които ще се опитат да ви манипулират с някаква неприятна ситуация в техния живот, опитвайки се да ви накарат да им помогнете по начин, по който те искат. Това не означава че вие имате подобно виждане за тази ситуация. Бъдете предпазливи, дайте си време да проучите какво се случва в действителност и не се обвързвайте с прибързани обещания. 


През тази седмица ще ви изненада събитие или решение на жена, от семейството ви или от кръга ви роднини. 


Това ще бъде благоприятна седмица за създаване на ново семейство за жените над 35 години, независимо от техния предишен опит. 

Коментари

Новини Варна