IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Крими
11:34 | 23 август 2016
Обновен: 08:28 | 22 март 2024

Анита Мейзер остава зад решетките

Миската вече е без американски паспорт, говори пред журналистите

По материала работи: Борис Проданов
Анита Мейзер остава зад решетките

Варненската миска Анита Мейзер, която бе обвинена за убийство по непредпазливост на съпруга си Николай Димов, както и за подкуп на полицай в размер на 30 000 евро, обжалва наложената ѝ мярка "задържане под стража".

Апелативен съд – Варна, обаче отхвърли искането на защитата на миската тя да бъде поставена под домашен арест. Обвиняемата остава зад решетките, а американският й паспорт беше прибран от съда. Така тя няма как да напусне страната, но магистратите обявиха, че без експертиза не може да се каже дали това действително е документът й издаден в САЩ.

Освен това натежаха двете тежки обвинения.

В няколкото минути, в които днес Анита Мейзер имаше възможност да говори пред журналисти, тя обвини сестрата на съпруга си, че я притиска с влиянието си на общински съветник. Миската каза, че е невинна и иска да умре с достойнство.

Въпреки това Мейзер изяви желание да говори със сестрата на загиналия си мъж, защото “двете имали какво да си кажат”. А и обвиняемата иска да докаже, че не е виновна за смъртта на Николай Димов.

Черно море

 

Снимки Пламен Гутинов

 

Още за сагата с миската: Анита Мейзер припадна в съда, след като разбра, че остава в ареста

Коментари

Новини Варна