IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Крими
12:33 | 13 октомври 2016
Обновен: 19:16 | 28 март 2024

Родители нападнаха тийнейджър, участвал в побой над сина им

Спречкването между младежите стана на 16 септември в двора на разградска гимназия

По материала работи: Слав Велев
Родители нападнаха тийнейджър, участвал в побой над сина им

Ученически бой от началото на учебната година намери продължение в ново спречкване – родителите на набитото тогава момче отупаха един от нападателите от преди близо месец, отбелязва "Дарик".
 

Втората серия от побоя се разиграла около 12.10 часа на 11 октомври на бензиностанция  в Исперих. Живеещите в Китанчево родители – 37-годишната С.И. и 38-годишният Е.А., видели 16-годишния С.А. от село Голям Поровец и започнали разправия с него. Нанесли му удари с ръка в главата и тялото. Спречкването било провокирано от участието на тийнейджъра в бой срещу техния син – припомнят от ОДМВР-Разград. На 16 септември в двора на Професионалната гимназия „Васил Левски“ шестима тийнейджъри между 15 и 17-годишни – нападнаха 17-годишно момче от Китанчево, вследствие на ударите с ръце и крака по главата и тялото, то бе настанено в разградската болница с контузни рани по главата и тялото и счупен нос.
 

На двамата родители са съставени актове по Указа за борба с дребното хулиганство, а на 12 октомври на свое заседание Исперихският районен съд е постановил по 100 лева глоба за всеки от тях. 

Коментари

Новини Варна