IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Крими
15:46 | 12 декември 2016
Обновен: 19:04 | 11 май 2024

Огнеборците имаха тежък уикенд във Варненско

Вследствие на един от инцидентите е пострадал 50-годишен мъж, който е вдишал дим и има изгаряния

По материала работи: Пламен Янков
Снимка Пламен Гутинов

В понеделник 2 ч. след полунощ е получен сигнал за пожар „Фолксваген“, намиращ се на ул. „Радецки“ във Варна. Няма пострадали хора. Причината за пожара е в процес на изясняване. Вследствие на инцидента е изгоряла предна гума на автомобила.

 

В неделя рано сутринта горя покрива на къща, намираща се в с. Венчан, общ. Провадия. Причината за пожара е техническа неизправност на електрически уред - пералня. Вследствие на пожара са унищожени покривна конструкция – 10 кв. м. и пералня.

 

Пак същия ден пламна стая от апартамент, намиращ се на ул. „Капитан Петко“ в Девня. Причината за пожара е неправилно използване на отоплителен уред. Вследствие на пожара леко е пострадал 50-годишен мъж, който е вдишал дим и има изгаряния, настанен е за лечение в болнично заведение, без опасност за живота. Унищожени са: мебели, електрически уреди, домашно имущество, опушени са 200 кв. м. стени.

 

В събота се запали и барака на бул. „Трети март“. Няма пострадали хора. Причината за пожара е в процес на изясняване. Вследствие на пожара е унищожена цялата барака.

 

И покрива на къща на ул. „Тодор Влайков“ във Варна горя в събота. Причината за пожара е небрежност при боравене с открит огън – изхвърлена пепел от печка на твърдо гориво. Вследствие на пожара са унищожени: покривна конструкция – 12 кв. м., мебели, тента, опушени са 20 кв. м. стени.

 

На 9, 10, 11 и 12 декември т.г., са постъпили 12 сигнала за пожари в ПВЦ контейнери, намиращи се във Варна. При пожар на ул. „Васил Друмев“, са засегнати 4 автомобила – „Киа“, „Опел“, „Форд“ и „Фолксваген“. Причините за инцидентите се изясняват.

 

Четете още „Юнаци“ караха пили, арестуваха ги

Коментари

Новини Варна