IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Крими
13:41 | 1 март 2017
Обновен: 20:40 | 9 май 2024

Следовател поема разследването на инцидента в джакузи

Проведено е било съвещание между административните ръководители на Окръжната и Районната прокуратура във Варна

По материала работи: Пламен Янков
Следовател поема разследването на инцидента в джакузи

Разследването на инцидента с пострадалото 4-годишно дете в джакузито на хотел „Адмирал“ на Златни пясъци е възложено на следовател. Проведено е било съвещание между административните ръководители на Окръжната и Районната прокуратура във Варна, на което е било преценено, че делото е с  изключителна фактическа и правна сложност. 


Предметът на досъдебното производство включва провеждането на множество процесуално-следствени действия, което е наложило окръжният прокурор на Варна да упражни правомощията си по член 194, ал. 1, т. 4 от НПК с възлагане на разследването на следовател.


Досъдебното производство по инцидента се води срещу виновно лице за това, че на 25 февруари 2017 г. в хотел „Адмирал“ на Златни пясъци поради незнание или поради немарливо изпълнение на занятие или друга правно регламентирана дейност, представляваща източник на повишена опасност, е причинена средна телесна повреда на 4-годишната И. Д. – престъпление по член 134, ал. 1 от Наказателния кодекс.   

 

Още за инцидента Джакузи засмука и рани дете на Златните

Момиченцето, засмукано от джакузи на Златните е с опасност за живота

Коментари

Новини Варна