IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
12:31 | 21 май 2017
Обновен: 20:49 | 8 април 2024

Арестуваха килъра от Стара Загора

Мъжът убил тъща си и ранил съпругата си

По материала работи: Деян Михайлов
Арестуваха килъра от Стара Загора

Задържан е мъжът, който уби тъща си и рани съпругата си в Стара Загора, съобщават от пресцентъра на МВР. Той бе обявен за издирване във връзка с тежкото престъпление. Задържан е в кърджалийското село Черноочене снощи около 22.00 часа.

 

Припомняме, че инцидентът стана вчера в семейно жилище в Стара Загора. 67-годишна жена бе открита мъртва, а 29-годишната й дъщеря бе откарана в болница с опасност за живота.


Около 15.10 часа на тел. 112 постъпил сигнал, че мъж с порезни рани в областта на корема е търсил медицинска помощ в село Пчеларово. Полицаи от Кърджали започнали да обхождат района. Четири часа по-късно 46-годишен мъж бил обявен за общодържавно издирване заради тежко престъпление в Стара Загора. Първоначалните данни показвали, че има вероятност той да се укрива в Кърджалийско. Извършена била справка, която показала, че потърсилият помощ мъж и издирваният са едно и също лице.

 

Шефът на полицията в Кърджали старши комисар Венцислав Момчилов разпоредил да се сформира група от криминалисти, които да започнат издирване.

 

Проверени са десетки места и в 21.50 часа издирваният бил открит в село Черноочене. След задържането той е транспортиран до Центъра за спешна помощ в Кърджали. Претърпял е медицинска интервенция в болницата и е оставен за лечение под полицейска охрана.

news.bg

Коментари

Новини Варна