IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Крими
13:09 | 29 май 2017
Обновен: 13:51 | 14 април 2024

Пиян шофьор блъсна Рено край Варна и избяга

76-годишен мъж е настанен в болница след инцидента

По материала работи: Пламен Янков
Снимка Пламен Гутинов, архив

Около 09:40 часа в неделя, на пътя от Варна за к.к. Св. Св. Константин и Елена, е възникнала катастрофа. Водачът на автомобил "Мерцедес", поради неспазване на достатъчна дистанция, застига и блъска автомобил "Рено", който се движи отпред.

 

След удара вторият автомобил се отклонява, излиза от платното за движение и се блъска в крайпътно дърво. Вследствие на инцидента водачът му (76 г. от Варна) е получил фрактура на тазобедрена кост, настанен е за лечение в МБАЛ "Св. Анна", без опасност за живота.

 

Водачът, който е причинил катастрофата, напуска местопроизшествието. Установен е малко по-късно – Л.С. (21 г.) от Добрич, известен на МВР. При извършената проверка е установено, че същият е управлявал автомобила след употреба на алкохол с концентрация от 1,34 промила в издишания въздух. По случая е образувано досъдебно производство, съобщиха от полицията.

 

Четете още Криминално проявен ограби лекарски кабинет във Варна

Момче заплаши Община Варна с бомба

Коментари

Новини Варна